Back-End Development

Back-End development is niet weg te denken in de huidige digitale wereld. De back-end wordt dan ook vaak gezien als de ruggengraad van complexe ontwikkelingsprojecten, van websites tot applicaties.

Back-end development speelt dan ook een belangrijke, zo niet de belangrijkste, rol bij het garanderen van de werking van een website of een applicatie. Met de hedendaagse high end development talen is het mogelijk de meest effectieve en efficiënte oplossingen te ontwikkelen die passen bij de uitdagingen van vandaag en morgen.

Prisma ondersteunt de Rabobank.

Rabobank is een coöperatieve bank met ruim 8,5 miljoen klanten. Een bank waar de ontwikkeling van state-of-the-art applicaties niet stilstaat.

Prisma draagt bij aan goed presterende Scrum teams, met een focus op Java development, op bijvoorbeeld het gebied van eTrading & Distribution van Markets en Treasury. Ook ondersteunt Prisma het applicatie development proces gericht op de oplossingen die ervoor zorgen dat alle Rabobank documenten effectief door de bank kunnen worden beheerd.

Prisma is met haar Java en Full Stack development consultants onderdeel van de Rabobank DevOps organisatie.

Zorg voor schaalbaarheid en betrouwbaarheid met SRE

Vind de juiste balans tussen innovatie en snelheid met site reliability engineering. Develop en deliver betrouwbare applicaties in de Cloud op een agile manier met een solide SRE-strategie. Prisma is jouw site reliability engineering partner voor o.a. AWS-omgevingen. Na een agile DevOps-aangedreven aanpak werken onze Java developers samen met onze SRE-experts proactief om jouw Cloud landschap betrouwbaarder te maken, wat leidt tot betere schaalbaarheid en een verhoogde klantervaring.

Site Reliability Engineering

Site Reliability Engineering is de volgende stap in de DevOps practice

Tot nu toe waren development en operations verschillende werelden, gedreven door verschillende tools, methoden en doelen. We zien dat DevOps Engineering een steeds prominentere rol heeft bij het ontwikkelen van complexe applicaties. Site Reliability Engineering is de volgende stap in de DevOps practice, die helpt bij het elimineren van organisatorische silo's.

Bij Prisma volgen we een DevOps-driven benadering van SRE, waarbij we het beste van beide combineren.

TECHNOLOGIEËN (o.a)

Java

Spring

Spring Boot

Containerization (Docker, Kubernetes)

Automative Testing (JUnit, JMeter, Selenium)

Cloud technologies (AWS / Azure / GCP)

Integration (REST API, Postman)

NodeJS

PHP

TDD

Meer weten over BE Development? Heb je vragen over DevOps en site reliability engineering (SRE)? Wij hebben de antwoorden. Get in touch.

Neem eens contact met ons op