Niet een communicatieplatform, maar hét communicatieplatform om gasten te verzekeren van een onvergetelijk bezoek. 

Éen centraal communicatieplatform

CooCoo is een platform waarmee je content kunt maken en delen vanuit één centrale plek. Het platform bestaat uit vier producten die samen of apart aangeschaft kunnen worden. Narrowcasting, E-commerce, Social Media, Landingspagina's of Nieuwsbrieven maken, met CooCoo kan het allemaal. Volledig aangepast aan jouw wensen en eisen, dus ook in de juiste huisstijl. Dit geldt ook voor de OctoPOS kassasoftware. Alles perfect op elkaar aangesloten. 

Beperk of veraangenaam de wachttijdden in de horeca

voorbeeld van verwelkoming met behulp van narrowcastingschermen in een verhuurde meetingroom

Laat zien dat je gasten met zorg en aandacht behandeld

Mogelijkheden in de Horeca

Narrowcasting

Digitale schermen zijn belangrijke touchpoints geworden binnen de horeca. Ze spelen o.a. een grote rol bij binnenkomst en onthaal. 
Gasten worden, als zij gereserveerd hebben, verwelkomd met de naam die bij de reservering is opgegeven.
Tijdens hun bezoek zorgt wayfinding ervoor dat gasten naar de juiste ruimte(s) geleidt worden. Wanneer dit nog niet mogelijk is, zorgen de schermen voor entertainment tijdens de wachttijd. 
Hotelkamers die uitgerust zijn met schermen, kunnen ook content uitzenden. Denk aan het menu van het restaurant of activiteiten die door de horeca-gelegenheid aangeboden worden. 
Daarnaast kunnen schermen ook gebruikt worden om commnicatiedoelstellingen te behalen zoals het versterken van het merk of het verbeteren van de klanttevredenheid.
 

Sociale media beheer

In de horeca branche telt de mening van de gast zwaar mee. Blijf je op de hoogte van je imago onder je gasten met CooCoo. Of spijker het imago bij met behulp van sociale media beheer. 

CooCoo Xperience

Een combinatie van alle CooCoo producten

Kassasoftware   

Help gasten veilig en snel met afrekenen. Hou bij op welke manier zij betaalt hebben en wanneer. Door de koppeling met je boekingssyteem en/of boekhoudingssyteem vind je alle informatie in één overzicht. 

Website of Landingspagina's 

Het meest belangrijke communicatiemiddel waarover je beschikt als organisatie is je website. Vaak is dit de eerste plek waar potentiële bezoekers contact maken of terecht komen om meer informatie te krijgen. Bij Prisma zorgen we ervoor dat je een interactieve en gebruiksvriendelijke website krijgt en deze vervolgens zelf kunt beheren met ons real-time dashboard. 

Til het ontvangst van je gasten, naar een nieuw niveau

Hulp nodig bij het uitstippelen van een unieke ervaring voor gasten?

Plan een gratis adviesgesprek