Een complete software oplossing voor interne en externe communicatie van het openbaar vervoer

Éen centraal communicatieplatform

CooCoo is een platform waarmee je content kunt maken en delen vanuit één centrale plek. Het platform bestaat uit vier producten die samen of apart aangeschaft kunnen worden. Narrowcasting, E-commerce, Social Media, Landingspagina's of Nieuwsbrieven maken, met CooCoo kan het allemaal. Volledig aangepast aan jouw wensen en eisen, dus ook in de juiste huisstijl.

Biedt reizigers een unieke en persoonlijke ervaring

Informeer en entertain reizigers op locatie met narrowcasting

Mogelijkheden in het Openbaar Vervoer

Narrowcasting

Digitale schermen op perrons en stations zijn voor reizigers een belangrijk touchpoint. Het geeft hen houvast omdat zij op locatie kunnen navigeren en hun reis kunnen plannen met actuele informatie. Daarnaast kunnen schermen ook gebruikt worden om commnicatiedoelstellingen te behalen zoals het versterken van het merk of het verbeteren van de klanttevredenheid.
 

Sociale media beheer

De online zichtbaarheid van vervoerders wordt steeds belangrijker voor reizigers. Je moet gemakkelijk bereikbaar zijn. Beheer alle verschillende sociale kanalen met CooCoo vanuit één centrale plek. Maak en verspreid content en meet de resultaten. Of start campagnes en pas ze gaande weg aan op basis van de inzichten die je opdoet. 

Kassasoftware   

Op locatie kun je nog altijd fysiek kaartjes kopen, zo blijft het ov inclusief voor alle Nederlanders. Onze kassasoftware helpt je daarbij. Laat reizigers eenvoudig kaartjes kopen aan het loket op stations en perrons. 

ProRail zet met behulp van Prisma & Conclusion ForeyeT RailTV in, om reizigers te verbinden

RailTV is voor ProRail een manier om reizigers tijdens hun wachttijd op het perron te entertainen en te informeren. Dit doen zij o.a. aan de hand van video content, quizzen en algemene informatie. Met RailTV content worden de verschillende soorten mensen die een station bezoeken in verbinding gebracht.  

Lees meer

Toekomstbeeld inclusief ov vraagt om zorgvuldige digitalisatie

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) werkt aan een inclusief openbaar vervoer. Wees het ministerie een stap voor en werk als vervoerder proactief mee aan het toekomstbeeld van het Nederlandse ov.

Lees meer

Hulp nodig bij het uitstippelen van een unieke reizigers ervaring?

Plan een gratis adviesgesprek