Buro Zero vanaf nu onderdeel van Prisma

Prisma maakt continu strategische keuzes om te groeien zodat klanten complete digitale oplossingen ontvangen die hen volledig ontzorgd. Met de komst van Buro Zero worden de diensten van Prisma uitgebreid op het gebied van creativiteit en design. Sterk in strategie, creativiteit en technologie. Vanaf heden opereert ook Buro Zero vanuit het hoofdkantoor WTC Rotterdam, Beursplein 37. Een plek waar alle expertises samenkomen. In een klap is Prisma professionals rijker die met content en gedegen strategieën conversie, engagement en leads kunnen realiseren.

Volwaardige oplossingen
Buro Zero biedt een uitkomst voor organisaties die hulp kunnen gebruiken bij het opstellen van een langetermijnstrategie. Zij geven richting en formuleren realistische doelstellingen en een krachtige boodschap voor het creëren van content. Daarnaast helpt het bureau, waar nodig, bij het helder krijgen van de doelgroep. Wanneer de merkidentiteit en strategie bepaald zijn, gaan zij aan de slag met de merkbeleving en vertalen deze naar een concreet concept en design. De content brengt Buro Zero vervolgens onder de aandacht met SEO en SEA strategieën. Hierdoor ontvangt de klant altijd meetbare resultaten op basis van data-analyses.

Deze samenwerking is een belangrijke stap voorwaarts voor zowel Buro Zero als Prisma. We zijn nu nog veelzijdiger geworden in het aanbod wat wij mogen leveren aan opdrachtgevers. Job van Oossanen managing director: “Met de komst van Buro Zero zetten wij onze unieke propositie kracht bij. De uitgebreide kennis die Buro Zero heeft om de verdere invulling van design en de creatie van content voor onze klanten te realiseren, verzekerd hen van de best haalbare resultaten wanneer zij gebruik maken van onze SaaS-oplossingen.’’

Meer weten over Buro Zero?

Bekijk de cases