Even voorstellen: Edwin Paardekooper, Customer succes manager

Wie is Edwin?
Aangenaam kennis te maken, ik ben Edwin Paardekooper. Een 44 jaar jonge Rotterdammer, echtgenoot, trotse vader van twee kinderen én niet te vergeten baas van Sammie, onze vrolijke viervoeter. Vanaf oktober dit jaar ben ik werkzaam als Customer succes manager. Dat maakt mij hét aanspreekpunt voor de klanten van Prisma. 

Loopbaan
Oorspronkelijk startte ik mijn carrière in de retail. Meer dan 20 jaar lang ben ik ondernemer geweest in de detailhandel. Daardoor kan ik mij goed verplaatsen in de schoenen van een organisatie op het gebied van bedrijfsautomatisering, marketing en uiteraard digitale communicatie. Daarnaast pleitte ik ook voor de belangen van andere winkeliers als voorzitter van de winkeliersvereniging en de BIZ - Bedrijven Investerings Zone. 

Mijn eigen voortdurende zoektocht naar middelen die mijn dagelijkse bezigheden konden vergemakkelijken, begon al toen ik nog werkzaam was in de retail. Maar na veel leerzame jaren ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. De zoektocht naar vernieuwing bleef ik voortzetten. Vandaar dat ik als freelancer aan de slag ging om processen binnen bedrijven te verbeteren. Vanuit deze rol heb ik diverse organisaties met succes verder mogen helpen. Het creëren van gezamenlijk draagvlak was daarvoor essentieel.

‘’Uiteindelijk maak je het met elkaar waar’’- Edwin Paardekooper.

Wat kan Edwin betekenen?
Ook in mijn nieuwe functie bij Prisma wil ik andere organisaties vooruit helpen, zodat zij zo min mogelijk aandacht hoeven te besteden aan alle randzaken. Zo kunnen ondernemers zich volledig focussen op hun corebusiness. Vandaag de dag gaat dit bijna altijd gepaard met automatisering. Dat maakt werkprocessen gestructureerder en gemakkelijker.

Het begint bij een luisterend oor. Loop je ergens tegen aan? Wat wil je als organisatie verbeteren of aanpassen? Op het gebied van digitale communicatie bijvoorbeeld of juist gericht op de interne geautomatiseerde processen. Met die input ga ik aan de slag, ik zet de wensen van de organisatie om in actiepunten. Ook geef ik je de bouwstenen die je nodig hebt om je organisatiedoelen te behalen. 
 

Ik kijk ernaar uit om dit ook voor Prisma’s klanten te kunnen realiseren. Schroom dus niet om contact met me op te nemen, ik kijk uit naar onze eerste kennismaking.  

Groetjes, 

Edwin

Edwin Paardekooper
E-mail: e.paardekooper@prisma-it.com
Telefoon: 06-47166007