Meet the interns

Bij Prisma staan zelfontwikkeling en persoonlijke groei centraal. Vandaar dat onze deuren dan ook wagenwijd openstaan voor nieuw, jong talent. Sinds februari zijn wij dan ook drie nieuwe stagiaires rijker op de support-, development- en marketingafdeling. In dit artikel vertellen Edwin, Rona en Shaniqua wat meer over zichzelf en de ervaringen die ze tot nu toe hebben opgedaan binnen Prisma.  
 

Rona

‘’Mijn naam is Rona en ik ben 29 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk van de Filipijnen, maar ben in 2010 met mijn familie naar Nederland verhuisd. Op dit moment ben ik aan het afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam als ICT-Software Engineer. Bij Prisma houd ik me vooral bezig met het CooCoo narrowcasting platform. Voor mijn scriptie doe ik onderzoek naar de schaalbaarheid van het platform en hoe dit geïnnoveerd kan worden. 

Mijn vrije tijd spendeer ik graag met familie en goede vrienden waar ik erg close mee ben. Wat ik tot nu toe zo fijn vind aan stage lopen bij Prisma is dat iedereen open en benaderbaar is, er heerst een hele fijne open cultuur. Collega’s begroeten elkaar met een grote glimlach en als ik ergens tegenaan loop wil iedereen graag helpen. Voor een introvert als mij is dit een erg fijne omgeving want ik voel me daardoor comfortabel genoeg om, om hulp te vragen en vragen te stellen.’’ 
 

Edwin

''Mijn naam is Edwin en ik ben 19 jaar. Ik ben van Armeense afkomst, maar geboren en getogen in Nederland. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn studie IT-beheer aan het Techniek College Rotterdam. Bij Prisma loop ik stage op de Supportafdeling, hierbij help ik klanten met IT gerelateerde vragen en problemen.  

Ik heb het erg naar mijn zin bij Prisma en vind het super om hier te kunnen afstuderen. Wat ik fijn vind aan Prisma is dat er een fijne sfeer heerst op de werkvloer, iedereen is erg behulpzaam en aardig. In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met car engineering, dit is een grote passie van mij. Ook vind ik het leuk om te fotograferen, vooral als ik op bezoek ben in andere landen. Voor deze hobby heb ik een speciale drone waarmee ik prachtige foto’s maak van steden en landschappen.''

Shaniqua

''Mijn naam is Shaniqua en ik ben een 27-jarige communicatie studente aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben half Surinaams, half Nederlands, maar geboren in Dordrecht en opgegroeid in Zwijndrecht. 

Ook ik ben op dit moment aan het afstuderen bij Prisma, hiervoor ben ik druk bezig met mijn scriptie. Mijn onderzoek richt zich op online lead generatie. Naast het onderzoek wat ik uitvoer werk ik ook een dag in de week op de marketingafdeling.  

Voordat ik de studie communicatie begon ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever. Een van mijn grootste hobby’s is dan ook illustreren en ontwerpen. Daarnaast hou ik van reizen, ben ik een groot Disney-fan en heb ik een passie voor exotische dieren en natuur.  

Wat ik zo leuk vind aan stage lopen bij Prisma is dat het een divers, inclusief bedrijf is. Er werken veel mensen uit een hoop verschillende landen maar ondanks al deze verschillende culturen en achtergronden staat iedereen open voor elkaar. Er heerst een erg vriendelijke sfeer en ik voelde me vanaf het begin af aan al welkom, dit is voor mij erg belangrijk. Daarnaast zijn de borrels ook top.''

Namens de stagiaires

Wij kijken allemaal uit naar aankomende periode en dit nieuwe avontuur waar we aan begonnen zijn. Wie weet kom jij ons tegen op kantoor of in de digitale wandelgangen!   


Zelf per september 2023 op zoek naar een IT of marketing stage? Neem via de mail contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 
Mail: c.esajas@prisma-it.com. 

Meer Prisma nieuws lezen?

Bekijk de overige artikelen