Prisma creëert interactieve retail ervaring voor JBL

Prisma creëert interactieve retail ervaring voor JBL  

Prisma introduceert een gloednieuw interactief display voor JBL in de MediaMarkt Arena, Amsterdam. Innovatieve technologie en geavanceerd design komen hier samen om een meeslepende winkelervaring te creëren. In samenwerking met Tchai en andere partners speelt Prisma een cruciale rol in het vernieuwen van de retail omgeving van JBL.
 
De nieuwe in-store displays zijn uitgerust met door Prisma ontwikkelde software waarmee klanten de geluidskwaliteit van verschillende JBL-speakers kunnen vergelijken. Deze interactieve technologie biedt niet alleen productinformatie zoals uitlegvideo’s, maar helpt consumenten ook bij het vergelijken van producten. Om uiteindelijk beter geïnformeerde keuzes te maken. 
 
Voor JBL bieden deze displays waardevolle inzichten in consumentengedrag. De technologie verzamelt data over de interactie van klanten met de producten. Dit helpt JBL niet alleen om te begrijpen hoe klanten zich door de winkel bewegen, maar ook om strategische beslissingen te nemen op basis van real-time data.
 
Met de introductie van 8 displays in de MediaMarkt krijgt JBL een krachtige tool om hun retail strategieën te optimaliseren. Door de mogelijkheid om deze displays op afstand te monitoren en aan te passen, kan JBL klantinteracties effectief beheren en verbeteren.
 
Deze shop in shop experience is tot stand gekomen door nauwe samenwerking met partners zoals Tchai, Lumenart, L2L, ISG Projects, Wifimedia, Syzan en Kozubik, en zet de toon voor de toekomst van retail.
 
Ontdek de nieuwe set up zelf in Amsterdam.

Creer een unieke ervaring

Start jouw project

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *