Buro Zero vanaf nu onderdeel van Prisma

Volwaardige oplossingen
Buro Zero biedt een uitkomst voor organisaties die hulp kunnen gebruiken bij het opstellen van een langetermijnstrategie. Zij geven richting en formuleren realistische doelstellingen en een krachtige boodschap voor het creëren van content. Daarnaast helpt het bureau, waar nodig, bij het helder krijgen van de doelgroep. Wanneer de merkidentiteit en strategie bepaald zijn, gaan zij aan de slag met de merkbeleving en vertalen deze naar een concreet concept en design. De content brengt Buro Zero vervolgens onder de aandacht met SEO en SEA strategieën. Hierdoor ontvangt de klant altijd meetbare resultaten op basis van data-analyses.

Deze samenwerking is een belangrijke stap voorwaarts voor zowel Buro Zero als Prisma. We zijn nu nog veelzijdiger geworden in het aanbod wat wij mogen leveren aan opdrachtgevers. 

 

Job van Oossanen managing director: “Met de komst van Buro Zero zetten wij onze unieke propositie kracht bij. De uitgebreide kennis die Buro Zero heeft om de verdere invulling van design en de creatie van content voor onze klanten te realiseren, verzekerd hen van de best haalbare resultaten wanneer zij gebruik maken van onze SaaS-oplossingen.’’

1 Response on this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *