Gebruiksvriendelijke software voor digitale communicatie

Wij zijn Prisma. Wij ontwikkelen software waarmee jij het beheer van je dagelijkse communicatie, klantbetrokkenheid en ervaring kunt vereenvoudigen.

Je kunt ook bij ons terecht voor professioneel advies, van strategie tot uitvoering. 

Hospitality

Hospitality

retail

Retail

vastgoed

Vastgoed

Zorg

Zorg

Headless CMS

Websites waarvan de inhoud flexibel herbruikbaar is

Een headless CMS behandelt content als “assets”, wat betekent dat je deze los kunt hergebruiken en opnieuw kunt inzetten op verschillende platforms en apparaten. Wij bouwen responsieve websites met een headless CMS-principe, waardoor we flexibiliteit bieden in het beheer van content zonder in te leveren op prestaties of gebruiksvriendelijkheid. 

Digitale communicatie

Om duurzame relaties op te bouwen

Het wordt steeds moeilijker om verbinding te maken en betrokkenheid te creëren met doelgroepen. Wij helpen je met het creëren van communities door communicatie middelen te ontwikkelen zoals community-apps, nieuwsbrieven en meer. 

Narrowcasting

Krachtige communicatie op locatie

Met onze narrowcasting software verzorg je dynamische content met digitale schermen die is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw doelgroep. Schaalbaar en geschikt voor elke sector. 

Kies CooCoo

Ontwikkel, creëer, beheer en publiceer content naar jouw digitale schermen, websites, applicaties of social-mediakanalen. Alles overzichtelijk en eenvoudig vanuit één omgeving.

Ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen binnen Prisma én de IT-branche

Bedrijfsnieuws

Buro Zero vanaf nu onderdeel van Prisma

Volwaardige oplossingen Buro Zero biedt een uitkomst voor organisaties die hulp kunnen gebruiken bij het opstellen van een langetermijnstrategie. Zij geven richting en formuleren realistische

Lees verder

Start jouw project